Naši pacienti o nas

Naši pacienti o nas

Zbolela sem za rakom in odstranili so mi obe dojki, zato sem se odločila za rekonstrukcijo. Na konziliju sem imela srečo v nesreči, da sem spoznala mojo kirurginjo Nino Suvorov. Bila mi je v veliko pomoč, tako kot zdravnica in kot oseba, ki te postavi na realna tla in je hkrati velika, srčna oseba. Za operacijo je prekinila svoj dopust, kar mislim, da pove veliko o njeni predanosti delu in pacientom. S posegom in rezultati sem prezadovoljna in srečna sem, da sem lahko bila njena pacientka. Vsaki ženski, ki se znajde v takšni situaciji, bi priporočala, da se obrne na njo in vem da nikoli ne bo nikomur žal. Še enkrat hvala za vse doktorica Nina. Ste čudovita oseba in zdravnica, vredna velikega zaupanja!

Iris, Rekonstrukcija dojk po raku

Po večletnem razmišljanju o estetski operaciji trebuha, kjer sem imela po carskem rezu zelo grdo brazgotino, in obiskih pri več različnih plastičnih kirurgih, sem se dogovorila še za posvet pri estetski kirurginji Nini Suvorov. Obisk pri njej mi je svetovala njena pacientka in moja dobra prijateljica. Ko sem spoznala doktorico Nino, sem v trenutku trdno vedela, da bo ona moja rešiteljica. Prvi stik, pravijo, da je zelo pomemben, mi je dal vedeti, da je ta zdravnica vredna zaupanja. Čudovita oseba, prijazna, ki je 100-% prava oseba za delo, ki ga opravlja z dušo in srcem ... Prav zato sem se po posvetu odločila tudi za estetski poseg na oprsju, ki mi ga je opravila hkrati s korekcijo brazgotine na trebuhu.

Kaj naj rečem ... Sem najsrečnejša oseba in neskončno hvaležna, da se počutim lepo, da nimam občutka, da bi sploh imela umetne prsi, ampak imam občutek, kot bi bile moje prsi naravne, da imam najlepši trebuh in še enkrat najčudovitejše prsi ... In če bi mene moja prijateljica ali pa samo navadna znanka vprašala, kam naj se obrne za nasvet ali samo za vprašanje za kakšno svojo težavo, bi ji brez zadržkov takoj priporočala doktorico Nino Suvorov, ki se ji še enkrat iz srca še zahvaljujem, tudi zato, da sem imela v življenju to čast, da sem jo spoznala ...

Andreja, Korekcija brazgotine po carskem rezu

Za mano je več let trpljenja zaradi slabega vida. Imela sem hude težave; nisem več vozila, ko je bil mrak, kaj šele, ko je bila noč. Nikakor mi niso mogli določiti dioptrije in mi pomagati. Nato sem na spletu našla zlato, čutno zdravnico Nino Suvorov. Korekcija vek bi mi sicer pripadala po zdravstvenem zavarovanju, ampak šele po mnogih letih težav. Po strokovnem pregledu pri njej in razlagi sem se odločila za korekcijo mojih vek. Kar malo me je bilo strah pred posegom, ampak dr. Suvorova je svoje delo opravila več kot odlično. Operacija ni bila boleča. Po njej je preverjala, kako okrevam. Njenemu razumevanju in strokovnosti se lahko le priklonim. Po posegu nikakor nisem izgledala umetno. Ampak kaj izgled, spregledala sem! Po dveh mesecih so na pregledu za dioptrijo le-to brez težav določili, tako da danes vidim dobro in vozim brez težav, kadarkoli. Delo moje kirurginje dr. Nine Suvorov si zasluži le pohvale in poklon.

Tamara, Korekcija vek in boljši vid

K dr. Nini Suvorov me je pripeljalo priporočilo moje zelo dobre prijateljice, ki je bila pri njej na lepotni operaciji prsi. Tudi sama se po zadnjem dojenju nikakor nisem mogla sprijazniti z izgledom mojih prsi, ki so bile le še senca prejšnjih in o estetski operaciji sem razmišljala že dlje časa . Za pogovor in pregled si je zdravnica vzela več kot eno uro in mi do potankosti razložila vse, kar me je zanimalo. O problemih glede prsi sem z njo govorila zlahka, saj sem vedela, da kot ženska zelo dobro razume, kakšna je moja stiska. Od nje sem šla popolnoma prepričana v operacijo, brez skrbi in s polnim zaupanjem. Z rezultatom operacije sem neizmerno zadovoljna, dr. Suvorova je svoje delo opravila vrhunsko. Zdaj imam ¨nove¨ prsi že dobre pol leta, za mano je zelo samozavestno poletje, moj dekolte je ponovno privlačen. Dr. Nina Suvorov hvala vam za izredno strokovno opravljeno delo in povrnjeno samozavest!

Kaja, 37, Povečanje prsi

Dr Nina , spremenili ste mi življenje !! Po letih in letih veliko preveč kilogramov, je bil po izgubi 70 kg in velikem zmagoslavju, toliko hujši pogled v ogledalo ¨! Vse te gube odvečne kože, moje telo pa popolnoma brezoblično, lahko rečem, da še hujše kot prej, ko sem bila premočna. Bila sem obupana. Že na konziliju v UKC ste izstopali s svojo milino in priljudnostjo in zelo me je razveselila pošta, kjer je bil napisan datum operacije in da ste prav vi moja operaterka. Vse je potekalo gladko, s svojo strokovnostjo in skrbnostjo po obeh operacijah, ste upravičili svoj sloves. Sedaj sem druga ženska, mlada, privlačna, vitalna, na zunaj prav takšna kot se dejansko tudi počutim. Hvala vam dr.Nina!!

Alenka, 45, Preoblikovanje telesa po izgubi kilogramov